They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011

Følgere

søndag 16. november 2014

Norsk -- SaLuSa 14 November 2014


SaLuSa 14 November 2014


Det er mange ting som skjer på Jorden som er "oppmuntret til" av dem som har satt seg fore å villede folk. Falske rykter blir satt i omløp og det resulterer i forvirring, men nå skulle dere være i stand til å gjennomskue slike hendelser for hva de er. Alt som er av Lyset vil stå støtt og tåle tidens granskende blikk, men stol på intuisjonen deres når det gjelder alt annet. Dere vil til tider kunne ta feil, men lærer av det og går videre. Testen på hvor langt dere er kommet er i hvilken grad dere klarer å holde dere uberørt av hva enn det måtte være som skjer omkring dere. Stå fullt sentrert og støtt på den veien dere har valgt å gå, så vil dere ikke bli påvirket av noen forsøk de mørke gjør for velte dere av veien. Etter hvert som tiden går vil dere finne at ting blir mye lettere å takle, og at sannsynligheten synker for at de kan gi dere noen problemer.


Når dere nærmer dere slutten av året vil tankene deres vende seg mot hva dere kan forvente dere av det Nye Året og vi kan fortelle dere at det vil bli husket for fremskrittene som ble gjort for å gjøre virkelighet av Oppstigningen. Det vil komme avsløringer som vil tydelig vise dere at dere er på vei inn i forandringene som etter hvert vil bli helt åpenbare. Etter hvert som innflytelsen fra de lavere energiene blir mindre effektiv vil dere gjøre raske fremskritt, uten å bli påvirket av dem. Det vil bli en gledens og lykkens tid når sannheten om deres historie blir avslørt og deres fremtid er sikret.

Takket være vår innsats og Lysarbeidernes anstrengelser er det fler og fler mennesker som har et åpent sinn når det gjelder oss. Men likevel er mange usikre, sågar redde ved tanken på å møte besøkende fra andre planeter og føler at vi har "skjulte motiver". Imidlertid er det mange sinn som, med romalderens komme, har våknet opp med hensyn til eksistensen av annet liv i universet. Noen kilder, så som science fiction, portretterer oss som temmelig skremmende vesener som bare er interessert i å ta over Jorden. Dere kan være helt trygge på at noen slik trussel ikke eksisterer og at dere er svært godt beskyttet av oss. Til tider har andre sivilisasjoner kommet så langt som til deres Jord på sine ekspedisjoner, men vi stopper dem slik at de ikke kan blande seg inn i deres fremtid. Endetiden er allerede bestemt og eksisterer i "Nået", klar til å manifestere. Det er overhodet ingen grunn til bekymring, for denne syklusen har en "happy ending" slik Gud har bestemt.

Etter hvert som forandringene på Jorden fortsetter å finne sted, vil det synes som om slutten har kommet, men vi forsikrer dere at dere står støtt og godt i den tidlige fasen av den Nye Tidsalderen. Det er mye arbeid som gjenstår med å fjerne de siste rester av det gamle og slik at den Nye Tidsalderens goder kan introduseres. Mange av disse eksisterer allerede, men har blitt holdt tilbake til det rette øyeblikket kommer, hvor de kan bekjentgjøres. Dere har allerede et bilde om hva de er og de vil gi dere store fremskritt på mange områder, som for eksempel transport. Dere vil bli løftet raskt inn i en fremtid som vil gjøre at dere ikke lenger trenger å bruke opp Jordens ressurser.

Jeg er SaLuSa og gleder meg over å kunne gi dere noen glimt av den fremtiden som snart vil bli deres virkelighet. Det er så mye som venter dere, som vil løfte dere inn i en helt NY Tidsalder.


Tusen takk, SaLuSa!


Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light   
 Oversetter: Leif 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

putin

putin