They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011

Følgere

Google+ Followers

fredag 30. september 2011

September 30, 2011

SaLuSa, 30-September-2011
De mørke kreftene mister stadig mer makt og Lysarbeiderne har dem snart opp i et hjørne. Målet er å hindre at de forsinker forandringene, som nå er så nær, slik at planen vår kan skyte fart på ordentlig. Som dere kanskje forstår, så er det enormt med organiseringsarbeid som har blitt nedlagt og våre medarbeidere har gjennom lang tid gjort seg klare for sine posisjoner. Hvert prosjekt er en massiv oppgave, men med vår avanserte teknologi kan vi holde kontroll på hver minste detalj. Når vi gir signalet om å sette i gang, vil det fungere smidig som et militært felttog som vil overvelde enhver opposisjon. Som dere vel har gjettet, vil alt fungere mye smidigere når de rette personene er på plass og har erstattet de myndigheter som i sannhet ikke tjener dere. Å se til at dette skjer står høyt på lista og er i ferd med å bli første prioritet.

Dere takler endringene så bra, og det blir hjulpet frem av deres forståelse av hvor viktig deres involvering er for oss. Vi ønsker at dere skal se at uansett hva som skjer nå, så er det en del av nedbyggingen av ”det gamle” og overgangen til det nye. I sannhet er det så mye nytt, at lite av ”det gamle” vil forbli slik dere kjenner det. Dere er i ferd med å ta et kjempesteg fremover inn i en Overraskelsenes Tid, som vil gi dere alle de fordelene som for lenge siden skulle ha løftet dere inn i den Nye Tidsalder. Dere har hørt så mye om energisparende teknologi, og straks de er introdusert, vil dere ikke lenger være avhengig av oljeselskapene. Med ett slag vil de gjøre ende på dårlig levestandard og samtidig redusere forurensningen massivt. Generelt vil alle mennesker få sine behov dekket og sult bli utryddet. Endringene i transport vil ta mer tid og systemene vil være helt ugjenkjennelige i forhold til det nåværende transportsystem. Hurtighet i kontakt og kommunikasjon vil bli tilgjengelig for alle og avstand vil ikke lenger ha noen faktor av betydning.

Å gjøre slutt på all nød er en utfordring vi med letthet kan greie, og igjen er det takket være vår teknologi og det enorme antall personell som kan håndtere det. Vi er så ivrige etter å komme i gang. Visst har vi tålmodighet, men samtidig ser vi så frem til den glede og lykke som kommer til dere. Vi elsker tanken på å se ansiktsuttrykkene deres og frigjøringen fra årelang trelldom under dem som har makt og rikdom. Freden skal senke seg over Jorden ganske snart og krigen og dens våpen stilne for godt. Kriger har blitt igangsatt av mange årsaker, ikke minst for å holde dere i en konstant tilstand av nød og mangel.

Deres sanne liv begynner ganske snart og således vil det fortsette å løfte dere stadig høyere. Livet er ment å være fullt av glede og moro, tilfredsstillende og utfordrende, slik at deres fulle potensial kan komme til uttrykk. Hittil har dere vært hold på nede, med liten mulighet til det. Hver og en av dere har så mye talent, og med så mye tid som dere vil få i fremtiden vil dere få anledning til å hengi dere til deres interesser så mye som dere ønsker. Det kan for eksempel være selvutvikling innen kunst eller musikk eller hva som helst annet dere velger. Et er faktisk ingen grense for hvor langt dere kan komme og de store lærere vil hjelpe dere på veien.

Slik som livet arter seg for dere nå, kan det være utålelig kjedelig, men i fremtiden vil det være fullt av muligheter og eventyr, som til og med kan ta dere til andre universer. I deres høyere bevisshetsnivå vil dere også møte sjeler på tilsvarende nivå, som anerkjenner Skaperen slik som dere selv. Dere vil ha all den tid dere kunne ønske dere, ettersom deres livslengde øker med vibrasjonsnivået deres, slik at 1000 år ikke vil være uvanlig. Som dere uten tvil begynner å fatte, så likner ikke dagens liv på Jorden mye på det som ville kalles normalt etter at dere har steget opp. Tredje dimensjon, dualitetens hjem, er i seg selv en virkelighet hvor dere opplever å bli satt på alvorlige prøver, og likevel har der selv ønsket disse erfaringene.

Tatt i betraktning alt dere nå vet, så vil det gjøre dere mye sterkere gjennom den siste perioden i dualiteten. Det vil bli hektisk og noen ganger kan det true liv og lemmer, men til tross for alt dette tar den Gyldne Tidsalder form og venter på deres nærvær. Vi spør dere; hvilken grunn skulle dere ha til å bli værende i den lavere dimensjon, når alt dere kunne drømme om venter på dere? Dere må forstå at dere kun kan nå deres fulle potensial i de høyere dimensjoner og at deres jordiske inkarnasjoner er planlagt kun i den hensikt å akselerere deres utvikling. Tenk på hva fremtiden har i vente for dere, så er vi sikre på at dere med letthet vil komme dere den resterende delen av livet i dualiteten. På den måten kan dere faktisk nyte det, ved å ikke slippe noe negativitet inn i det.

På verdensarenaen står de store spillerne overfor hverandre på en slik måte at Lyset har mer støtte enn noensinne, og det fortsetter å øke eksponentielt. Sammen med de økende mengdene som nå blir sendt til Jorden, så er det åpenbart for oss at slutten på dette året vil medføre det høyeste Lysnivå i denne syklusen. Det finnes overhodet ingen tvil om at dere er rede til å bevege dere inn på neste etappe, som vil legge veien åpen mot Oppstigningen. Dette året vil avsluttes med en rungende seier for Lyset og med dét kommer løftet om fred på Jorden, for første gang på tusener av år. Hold denne visjonen levende, så hjelper dere den å manifestere og å oppløfte dem omkring dere.

Vår oppgave er stort sett som alltid før, med fokus på de mørke kreftene og deres aktiviteter. Vi kjenner dem godt og er fullt klar over deres planer om, som en siste desperat krampetrekning, å iscenesette en falsk invasjon fra rommet. Vi har tillatelse til å forhindre det og vil ikke nøle med å gjøre det. Slik vi ser det, vil andre hendelser komme dem i forkjøpet, slik at det uansett blir umulig for dem. Vi forholder oss til Det Høye Råd som tar de politiske beslutningene og vi er fullkomment kjent med det Guddommelige Dekret om endetiden. Det er nå tiden for at Lyset blir den rådende kraft i uformingen av fremtiden.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og finner at dere er vennlig innstilt på å ta oss imot og aksepterer vårt nærvær. Noen frykter våre motiver, men det er et resultat av årevis med kondisjonering som har hatt til hensikt å få dere til å se på oss som en trussel mot deres liv. Vi vet at vi meget raskt kan eliminere denne frykten og når sannheten kommer frem, vil det gi oss muligheten til å presentere oss for dere. Dere vil oppdage at ethvert ord vi bruker bærer i seg kjærlighetens vibrasjon og det vil roe dem som er redde. Vår handlinger har aldri vært truende, men har alltid vist vår omtanke og kjærlighet for dere alle.Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey 

Website: Tree of the Golden Light
 
Oversettelse: Leif
 
 


Originals and translations of Galactic Messages available on


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

putin

putin